top of page

Om oss

Välkommen till Uppsala Green Thumb! Vi är ett företag baserat i Uppsala och vi är dedikerade till att förenkla och förbättra vardagen för våra kunder. Vår vision är att erbjuda ett brett utbud av servicealternativ som kan tillgodose olika behov och önskemål.

Vi tror på att ge unga människor möjligheten att utvecklas genom meningsfullt arbete. Genom att erbjuda arbetsmöjligheter för ungdomar vill vi inte bara hjälpa dem att skaffa sig arbetslivserfarenhet, utan också ge dem möjligheten att växa och utvecklas som individer.

Vi förstår att varje kunds behov är unikt, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar. Vårt team av serviceproffs är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster och skapa en positiv upplevelse för varje kund.

Vi är specialiserade på att underlätta vardagen genom att erbjuda olika servicealternativ. Oavsett om det handlar om att ta hand om husdjur, städa, hjälpa till på gården, eller tillhandahålla barnrelaterade tjänster, strävar vi efter att erbjuda pålitliga och professionella lösningar.

Vårt mål är att bli ditt föredragna företag när det gäller dina servicebehov. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda pålitliga tjänster och överträffa deras förväntningar.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan underlätta din vardag och samtidigt ge unga människor en möjlighet att växa genom meningsfullt arbete.

Uppsala Green Thumb är här för att göra skillnad!

real-estate-g704868b7f_1280.jpg
bottom of page